Hidroizolarea

Teraselor balcoanelor piscinelor și băilor

Hidroizolarea tuturor acestor elemente mai sus prezentate face parte din  oferta noastra de lucrari menite sa va asigure confortul dumneavoastra.  Caracteristicile si avantajele pe care le prezinta acest tip de hidroizolatii lichide sunt mult mai bune fata de cele clasice (bitumate)  intrucat se ofera prin acest intermediu o etanseizare mult mai performanta.

Tinand cont de experienta pe care o am in acest domeniu (30 ani) acest  tip clasic de hidroizolatie are marele inconvenit  ca executia lui se face prin termosudare (iar fiecare lipitura este o posibila dezlipitura). Din acest motiv de mai bine de 12 ani lucrez cu membrane poliuretanice care sunt asezate (prin turnare) pe suprafata respectiva si nu genereaza nici un fel de lipitura sau pliere.

Suprafata executata va deveni un tot unitar indiferent de forma geometrica sau diversele obiecte din campul suprafetei.

Astfel ca tehnic vorbind sunt peste hidroizolatiile clasice (bitumatele). Doresc sa va prezint unele argumente in comparatie cu cele clasice (bitumate):

Aderenţă la substrat

Pot fi aplicate foarte uşor pe suprafeţe diferite, asigurînd o membrană continuă ce rezistă expunerii exterioare şi are o aderenţă excelentă la substrat.

Nu necesită armare

Nu necesită nici o armare interioară (in zona de camp) pe bază de ţesături - plase sau straturi neţesute (geotextile), chiar dacă acestea pot fi potrivite în zonele foarte expuse.

Intărire rapidă

Intărire rapidă (chiar în situaţii de temperaturi scăzute şi umiditate relativă ridicată).

Aspect strălucitor

Aspectul său strălucitor – ne-termoplastic nu permite aderenţa prafului şi înmuierea membranei în perioadele fierbinţi.

Trafic pietonal

Permite traficul pietonal direct pe produs, fără a mai fi nevoie de o protecţie specială.

Rezistent la apă

Poate fi în contact permanent cu apa deoarece nu se emulsionează. Acest produs este certificat pentru a fi folosit în contact cu apa potabilă pentru consum uman.

NU EZITATI SA NE CONTACTATI!