Hidroizolarea

fundațiilor subsolurilor si beciurilor

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla unui structuri rezidențiale sau industriale este ca la fundație să pătrundă apa.

In general aceste lucrări de hidroizolație la momentul construcției sunt lucrări ascunse  iar din această cauză beneficiarii sunt ușor păcăliți

Astfel apa pătrunsă în fundație și în pereții laterali ai clădirii creează:

Probleme majore

Prin apariția stării de umiditate sau chiar mai mult a unor bălți sau chiar a unui mijloc major de apă în subsol

Problemele minore

Apariția mucegaiurilor și a unor mirosuri neplăcute (semn ca umiditatea se afla in mijlocul fundatiei, nefiind inca aparenta)

Deoarece aceste lucrări sunt executate în partea interioară a fundației  sunt lucrări care implică un grad mare de pregătire un grad mare de atenție și în general produsele cu care se execută sunt mult mai scumpe decat  cele clasice la partea exterioară a fundației.

Solutiile de impermeabilizare a capilaritatii betonului in profunzime se mai poate realiza prin tratarea suprafetelor cimentoase pana la nivel capilar cu agenti chimici impermeabilizanti care actioneaza prin reactie de cristalizare in contact cu umezeala, calciu si var. Cristalele active raman in beton si se reactiveaza constant la contactul cu apa.
Acest tratament (care dureaza cateva zile) se poate aplica la exterior sau interior si sunt recomandate pentru protectia betoanelor impotriva apei sub presiune din subsoluri si fundatii de cladiri, rezervoare de apa potabila sau uzate, tuneluri , baraje, structuri marine.

In acest sens lucrările noastre sunt de o calitate deosebită care implică atât o garanție cât și o exploatare îndelungată a subsolului respectiv.

NU EZITATI SA NE CONTACTATI!