Profilul Companiei

SC Alfa home SRL este o companie la început de drum ce are ca obiectiv principal etanșarea tuturor infiltrațiilor a clădirilor rezidențiale sau industriale.
Este o echipă Mica tânără dinamică dar cu o mare experiență ( 30 de ani )care pleacă la un nou drum cu ambiții și planuri mari.
Prioritatea noastră este ca orice proiect să înceapă și să se desfășoare în condiții optime printr o colaborare continua cu clienții pentru găsirea celui mai bune soluții tehnico-economice.

  • Asigurăm consultanță (prin prezenta sau on-line) de calitate.
  • Personalizam proiectarea a sistemului de hidroizolatie
  •  Executăm montaj profesional pentru hidroizolări.
  • Contractul oferit va asigura calitatea lucrărilor executate.

opinie

Problema hidroizolației de foarte multe ori este ignorată sau supusă unor bugete foarte reduse.

Si din cauza faptului că în general hidroizolația reprezintă o operațiune ascunsă la finalul realizării proiectelor este foarte greu de intervenit atunci când apar probleme.
In acest fel datorită faptului că nu se investeste atât în materiale Buna calitate cât și în aplicatori profesioniști de foarte multe ori rezultatele lasă de dorit.
Astfel Apa devine cel mai mare dușman al unei case infiltradu se prin diverse părți ( terase fundație acoperiș beci subsol soclu) provoacă mucegaiul respectiv igrasia creeaza locuinței în general probleme pe termen lung.