Hidroizolarea

Teraselor balcoanelor piscinelor și băilor

Hidroizolarea tuturor acestor elemente mai sus prezentate face parte din oferta noastra de lucrari menite sa va asigure confortul dumneavoastra. Caracteristicile si avantajele pe care le prezinta acest tip de hidroizolatii lichide sunt mult mai bune fata de cele clasice (bitumate) intrucat se ofera prin acest intermediu o etanseizare mult mai performanta.

Tinand cont de experienta pe care o am in acest domeniu (30 ani) acest tip clasic de hidroizolatie are marele inconvenit ca executia lui se face prin termosudare (iar fiecare lipitura este o posibila dezlipitura). Din acest motiv de mai bine de 12 ani lucrez cu membrane poliuretanice care sunt asezate (prin turnare) pe suprafata respectiva si nu genereaza nici un fel de lipitura sau pliere. Suprafata executata va deveni un tot unitar indiferent de forma geometrica sau diversele obiecte din campul suprafetei.

Hidroizolarea

fundațiilor subsolurilor si beciurilor

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla unui structuri rezidențiale sau industriale este ca la fundație să pătrundă apa.

In general aceste lucrări de hidroizolație la momentul construcției sunt lucrări ascunse  iar din această cauză beneficiarii sunt ușor păcăliți

Astfel apa pătrunsă în fundație și în pereții laterali ai clădirii creează:

REABILITAREA

Hidroizolațiilor NOI SI VECHI

In cazul în care există o străpungeri într-o hidroizolație nouă sau veche în general ascunsă sub sapa, infiltrațiile respective generează o mare stare de inconfort.
Doarece intervențiile clasice ar provoca foarte mult deranj celor care locuiesc în acele spații societatea Alfa home SRL propune rezolvarea acestor infiltrații prin aplicarea hidroizolații poliuretanice lichide peste gresia, granit sau orice alta ceramică existenta.

Această lucrare se execută simplu si curat Fără multe deranj din partea beneficiarilor chiar dacă ea durează între două și opt zile lucrătoare.
Rezultatele sunt excepționale suprafețele respective care altădată erau în stare de umiditate intră din primele clipe pentru starea de uscare permanentă